Fagsesjon:

Hvordan skape vekst og lønnsomhet på nett?

30.mai fra kl 9:00 til 10:15 i SAL A tar vi for oss både utenlandssatsing, effektiv markedsføring, vekstutfordringer, kapitalbehov, forretningsmodeller, marginpress og andre strategiske temaer som preger hverdagen til en nettbutikk.

Sesjonen er i hovedsak for de som driver rene nettbutikker og har store ambisjoner for disse, men den er selvsagt åpen for alle andre med interesse for netthandel på forbrukermarkedet.

Ordstyrer

Magnus Strømnes Bøe jobber til daglig i Red Performance, der han hjelper flere av landets viktigste nettbutikker og kjeder med digital vekst. 

Magnus regnes ikke bare som en av landets fremste innen digital markedsføring, men han er også kåret til Årets foredragsholder og er lidenskapelig opptatt av mulighetene som digitaliseringen gir norsk næringsliv. 

Magnus innleder fagsesjonen med å dele sine tanker om hva som kjennetegner norske nettbutikker som lykkes med å skape vekst og lønnsomhet.

Foredrag med Arnulf Refsnes fra Brødboksen

Arnulf Refsnes er en av gründerne av Brødboksen som er en av Norges raskest voksende nettbutikker. I løpet av sitt cirka 20 minutter lange foredrag vil han fortelle om sin netthandelshverdag med opp- og nedturer og hvordan de kontinuerlig jobber med vekst og et konkurransebilde som blir stadig tøffere.

Paneldebatt

I etterkant av foredraget vil ordstyrer utfordre en fagpanel på hvordan norsk netthandel vil se ut i fremtiden - og hvordan man kan skape vekst og lønnsomhet i et marked som blir stadig tøffere:

Per William Frøisland
(Netthandelsgruppen)

Silvia Melin
(Blivakker.no)

Arnulf Refsnes
(Brødboksen)

Lars A.G. Aglen
(Milrab)