Fagsesjon:

Kundeopplevelse og merkevarebygging i digitale medier

30.mai fra kl 9:00 til 10:15 i AUDITORIET ser vi nærmere på hvordan man bør jobbe med digital merkevarebygging for å skape de beste kundeopplevelsene. 

Sesjonen passer både for toppledere som ønsker å lære mer om hvordan man bør jobbe på et strategisk nivå med sosiale medier. I tillegg passer sesjonen selvsagt også godt for markedssjefer, eksperter på sosiale medier og andre som jobber med markedsføring.

Ordstyrer

Thomas Moen fra United Influencers er kanskje Norges fremst ekspert på sosiale medier.  

Han innleder dagen med sine tanker om hvilken rolle digitale medier for fremtidens nettbutikker og kjeder.

Foredrag

Kondomeriet har til tross for et begrenset markedsbudsjett og strenge regler for hva de får gjøre i sosiale medier, klart å skape en meget sterk merkevare - mye takket være sin bruk av sosiale medier. Maria Ebbestad som er nettredaktør og presseansvarlig hos Kondomeriet vil holde et lite innlegg der hun avslører noen av sine beste triks.

Paneldebatt

På NXT presenterer ordstyrer Thomas Moen en rekke hypoteser for hvordan bruken av sosiale medier og digital merkevarebygging vil se ut om tre år. Dette blir underlag for paneldebatten mellom representanter for noen av landets beste kjeder og nettbutikker. Foredragsholder Maria Ebbestad deltar også.

Maria Ebbestad
(Kondomeriet)

Knut Gresvig
(OnePiece)

Frederik Guttormsen
(Netthandelsgruppen)

Andre Steinsholm
(Stormberg)