Program for NXT 2017

07:45

Velkommen til Oslo Kongressenter

Kom tidlig for å unngå kø. Vi serverer kaffe og frokost i det store messeområdet. Dørene åpnes kl 7:45.

09:00 - 10:15

Fagsesjoner

Våre kompetente ordstyrere innleder dagen med å presentere ulike hypoteser for fremtiden. Deretter presenteres case, før seansen avsluttes med paneldebatt med utvalgte aktører.

- B2B-netthandel (sal C)
- B2C-netthandel (sal A)
- Omnichannel (sal B)
- Digital merkevarebygging (Auditoriet)

Pause

10:45 - 11:45

Fagsesjoner

Velg blant fire nye fagsesjoner der våre ordstyrere presenterer sine tanker om fremtiden og utfordrer de fremste i bransjen til debatt.  Du kan velge mellom følgende fire sesjoner:

- Markedsplass (sal A)
- Logistikk (sal C) Kun debatt Ingen presentasjon for nedlasting
- Betaling (Auditoriet) Kun debatt Ingen presentasjon for nedlasting
- Butikkteknologi​ (sal B) - Kun debatt Ingen presentasjon for nedlasting

11:45 - 12:45

Lunsj

​Bruk lunsjen til å bli kjent med markedets fremste leverandører i vårt store messeområde eller ta deg en pause i vår lounge.

12:45 -12:55

Velkommen til den store salen!

Våre konferansierer Marte Klouman og Øystein Ingdahl sparker igang del 2 av NXT i den store salen. 

12:55 - 13:25

Global retail trends and innovations

Dorte Wimmer

Hør om de 4 megatrendene som driver forbrukerne nå og i fremtiden. Foredraget er basert på boken ’Global Retail Trends og innovations’ som bygger på datainnsamling i over 30 land i verden gjennom Retail Institute Scandinavia s internasjonale nettverk Ebeltoft Group. Vi har dessverre ikke lov til å dele talers innlegg i etterkant av konferansen.

Dorte Wimmer

13:25 - 13:55

The Future of Alibaba

David Lloyd

David Lloyd er regionsdirektør i Alibaba Group med ansvar for Norden, Storbritannia og Irland. Han kommer til NXT for å fortelle hvordan verdens største netthandelsselskap ser på fremtiden. Lloyd vil også fortelle litt om utviklingen på det kinesiske netthandelsmarkedet. Vi har dessverre ikke lov til å dele talers innlegg i etterkant av konferansen.

David Lloyd

13:55 - 14:30

The Transformation of Retail

Eric Sandtrø, Katharina Mosheim og Salvador Baille

Vi inviterer Eric Sandtrø (Fjellsport.no), Katharina Mosheim (Telia) og innovasjonsekspert Salvador Baille til å diskutere fremtidens handel. Teknologitrender, internasjonalisering, konsolidering og kanalsamspill er noe av de vi tar opp i debatten. 

Dorte Wimmer

Pause

15:05 - 15:40

The rise of Omnicommerce

Brian McBride

Brian McBride er i dag styreleder i nettbutikkene ASOS og Wiggle. Tidligere toppsjef for Amazons satsing i UK. Kommer til NXT for å dele sine tanker om fremtidens handel. Vi har dessverre ikke lov til å dele talers innlegg i etterkant av konferansen.

Kommer

15:40 - 16:20

10 strategies to sell more with your website

Karl Gilis

Belgiske Karl Gilis er en meget populær foredragsholder over hele Europa. Ikke bare er han blant "top 3 most influential Conversion Optimization Experts in the world", men han er også en fantastisk formidler. Gilis vil på NXT holde innlegget "10 strategies to sell more with your website". Vi har dessverre ikke lov til å lenger lov til å publisere Gilis' innlegg via nett, men send mail til event@netthandel.nå så får du en kopi tilsendt.

Karl Gilis

16:20 - 16:30

Oppsummering

16:30 - 17:30

Pause

Denne timen blir det mulig å ta en pustepause, sjekke jobbmailen etter en lang dag, ta en tur innom hotellrommet eller aller helst: ta noe godt å drikke og kos deg i messeområdet.

17:30 - 18:00

Velkomstdrink

Gjør deg klar for noe godt i glasset og en god samtale med nye og gamle bekjentskaper.

18:00 - 21:30

NXT Awards

NXT Awards blir det full fres i uhøytidlige former med middag, prisutdelinger og vanvittig god stemning! Vi deler ut prisene Folkets Nettfavoritter, Årets Omnichannel og Årets E-Handel 2017.

Folkets Nettfavoritter

21:30 - 00:00

After nine

Det formelle opplegget avsluttes, men vi gir oss ikke der. Vi fortsetter festene på Sosialen, kun et steinkast unna Oslo Kongressenter Gratis inngang for alle.

8+ timer med
inspirasjon

30+ fantasiske
talere