Norges mest relevante handelskonferanse

Vårt mål er at NXT skal være Norges mest relevante handelskonferanse. Vi har derfor satt opp en rekke fagsesjoner fra 11:00 til 12:00, der du kan velge og vrake. Men husk at de mest populære sesjonene blir først fyllt opp.

Velg ditt favorittemne

Predicting The Future Of B2B E-Commerce

Her får du høre mer om både netthandel, digital selvbetjening, kanalstrategier
og nye forretningsmuligheter. Sesjonen er i
hovedsak for ledere, mellomledere og nettbutikksjefer i mellomstore og store B2B-selskaper, men selvsagt åpen for alle deltakere
med interesse for B2B-handel. Mer info kommer snart!​

Sted: Sal C

Conversion Rate Optimization

Netthandelen på forbrukermarkedet blir stadig tøffere med et stort prispress som et resultat av stadig flere konkurrenter fra inn- og utland. Skal du lykkes må du ikke bare drive trafikk til din nettbutikk, men du må også sørge for at de besøkende konverterer. Mer info kommer snart!


Sted: Sal A​

The Future of the Retail Store

Denne fagsesjonen er tilpasset deg som selger
varer både via nett og butikk. Her fokuser vi både på sømløs kundeopplevelse og forbedringer av kjedenes forretningsmodeller. Mer info kommer snart!

Sted: Sal B

Big Data and The Retail Revolution

Å skape sterkevarer på nett er ingen enkel sak, men noen lykkes og de opplever ofte stor suksess i både inn- og utland. Med Thomas Moen som er en av landets fremste på sosiale medier og merkevarebygging i digitale medier, som ordstyrer får du et innblikk i hvordan du best kan
utvikle en solid merkevare.  Mer info kommer snart!

Sted: Auditoriet

The Future of E-Commerce Delivery

Hva er det som blir viktigst i årene fremover av droner, hjemlevering, selvkjørende transportkjøretøy, utlevering i butikk eller varelevering i bakluken på bilen til kunden? Svaret får du på
NXT. Mer info kommer snart!

Sted: Sal D

Lunsjsesjoner

Partnersesjon 1

​En av våre samarbeidspartnere vil i løpet av lunsjen gi deg noen riktig gode tips på et relevant område. Tema presenteres innen kort tid.

Sted: Sal D

Partnersesjon 2

En av våre samarbeidspartnere vil i løpet av lunsjen gi deg noen riktig gode tips på et relevant område. Tema presenteres innen kort tid.

Sted: Auditoriet