NXT i Oslofjorden

Bli med på seiltur med Oslofjordens største seilskute

Oslofjordens største seilskute

Vi har leid SS LADY MACK som er Oslofjordens største seilskute. Dette er en 3-mastet fullrigger med plass til hele 350 gjester! 

SS Lady Mack ble opprinnelig bygget i England i 1944. Seilskuta er i dag Skandinavias største fullrigger i tre.

Med tre store salonger og muligheter til overtrekk over hoveddekket trenger du ikke å bekymre deg for været.

Oppmøte for båtturen er ytterst på Rådhusbrygge 2, til høyre når man ser i retning Oslofjorden. Møt opp kl 19:30. Mat serveres ca kl 21.  Vi er tilbake igjen på Aker Brygge ca kl 23:00.

Praktisk info

Takket være vår gode hovedsponsor i Svea Finans og den hyggelige gjengen i payments-avdelingen, kan vi tilby billetter til båtturen for alle deltakere på NXT til kun kroner 995 + mva per hode. Dette inkluderer mat og to drikkeenheter. Om du ikke allerede er påmeldt båtturen,  men ønsker å delta, send en mail med navn og fakturainformasjon til nxt@ehandel.com. 

 

På båten serverer vi reker eller asiatisk inspirert kylling-salat. Du velger selv det du foretrekker når du melder deg på. 

En lang dag avsluttes med NXT Afterparty

Når vi er tilbake på Aker Brygge etter noen hyggelig timer på sjøen, så går turen til utestedet Uvisst i Tordenskiolds gate 11, et steinkast unna der båten legger til kai. På Uvisst har de alle rettigheter og øl/husets vin til kun kr 69,-