Lunsjsesjoner: Storm eCommerce

Lunsjsesjon

Dørene åpnes 12:05. Opppstart 12:15. Varighet ca 25 minutter. Sted: Auditoriet.

Headless eCommerce med kundeopplevelsen i sentrum

Storm Commerce holder sammen med e-handelsprofilen Anton Johansson og KitchenTime-sjef Joel Falck et gratis lunsjseminar om "Headless eCommerce".

Gode kundeopplevelser er ferskvare og kan fort bli utdatert. Å jobbe “agilt” og være i stand til å snu seg raskt, er helt nødvendig om man ønsker å lykkes med netthandel i dagens marked.

 

På hvilken måte kan en frikoblet e-handelsplattform brukes til å bygge en best-of-breed-løsning? Og hva er fordelene ved å skille CMS fra øvrig systemarkitektur?

 

Disse møter du:

 

– Anton Johansson leder sesjonen og hjelper deg å forstå den nyeste netthandelsstrenden “Headless eCommerce”. Anton Johansson er en svensk entreprenør og netthandelsekspert som står bak bloggen fyranyanser.se, i tillegg til å være produsenten av Sveriges største podcast om e-handel (Ehandelspodden). I tillegg til å ha drevet flere selskaper, investerer Anton også i ulike startups og jobber som rådgiver for både store og mindre selskaper og er administrerende direktør for webbyrået Grebban.

 

– Joel Falck, administrerende direktør og medgründer av den raskt voksende nettbutikken KitchenTime, diskuterer verdien av en frikoblet e-handelsplattform i den nye API-økonomien som nå vokser fram. 

 

Med en frikoblet netthandelsplattform jobber du mer agilt, oppnår raskere “time-to-market” og sikrer din investering da alle elementer i ditt netthandelssystem kan byttes ut.

 

Det vil bli servert mat og drikke i lokalet, slik at du kan nyte din lunsj samtidig som du lærer noe nytt. Det er Storm Commerce som selv har ansvaret for alt innhold i denne lunsjsesjonen. 

 

Sesjonen krever ingen forhåndspåmelding.

Anton Johansson