Få 3 måneder gratis medlemskap

Forhåndsregistrer deg i dag for Netthandel Pluss, vårt kommende medlemskap for deg i netthandelsbransjen, og få en tre måneders gratisperiode!

Medlemskapet er ikke bindende i prøveperioden og du kan avslutte når som helst innen perioden er slutt. Vi vil sende deg en lenke så snart den fullstendige registreringen åpner.

Forhåndsregistrer deg her!

Tre måneders gratis prøveperiode! Helt kostnadsfritt, uten binding

Hva skjer nå? Du vil få en lenke når den fullstendige registreringen er åpen.

Ved å klikke på knappen så godkjenner du at vi behandler de personopplysninger som du har delt i skjemaet (lagres i tjenesten Mailchimp). Vi vil sende meldinger til deg fra Netthandel, men vi vil ikke dele din e-post med andre.

Eksklusive nyheter, innholdsrike artikler og unike bransjerapporter samt spesielt utviklede guider for netthandelsaktører. 

Fremforhandlede rabatter og avtaler med leverandører innen eksempelvis betaling, bedriftssystem, e-plattform, frakt, logistikk og markedsføring. De beste tilbudene for e-handlere, helt enkelt! 

Som medlem får du forhåndsinformasjon, VIP-innbydelser og rabatt ved kjøp av billetter til Netthandels bransjearrangementer. Dessuten får du en invitasjon til Netthandels LinkedIn-gruppe for å være en del av bransjens viktigste nettverk.

Få din egen bedriftsside for å markedsføre og selge deres produkter med effektiv lenking fra Netthandel.no til deres nettbutikk. Inkludert årlige sponsede artikler for å øke trafikk og salg.

Scroll to Top