Norges mest relevante handelskonferanse

Vårt mål er at NXT skal være Norges mest relevante handelskonferanse.

Vi har derfor satt opp en rekke fagsesjoner fra 11:00 til 12:00, der du kan velge og vrake.

Men husk at de mest populære sesjonene blir først fyllt opp.

Velg ditt favorittemne

Predicting The Future Of B2B E-Commerce

Her får du høre mer om både netthandel, digital selvbetjening, kanalstrategier og nye forretningsmuligheter. Sesjonen er i hovedsak for ledere, mellomledere og nettbutikksjefer i mellomstore og store B2B-selskaper, men selvsagt åpen for alle deltakere med interesse for B2B-handel.

 

Sesjonen arrangeres i samarbeid med byrået Inmeta. Les mer om B2B-sesjonen.

 

 

 

 

imenta

Kl: 11:00

Sted: Sal D

Conversion Rate Optimization

Netthandelen på forbrukermarkedet blir stadig tøffere med et stort prispress som et resultat av stadig flere konkurrenter fra inn- og utland. Skal du lykkes må du ikke bare drive trafikk til din nettbutikk, men du må også sørge for at de besøkende konverterer. Du får høre den finske webanalyseeksperten Simo Ahava. Du får også høre CRO-ekspert Talia Wolf fra Israel. Hun ble nylig kåret til en av de mest innflytelsesrike ekspertene innen faget konverteringsoptimalisering.

 

Sesjonen arrangeres i samarbeid med CRO-byrået Right Brain. Les mer om CRO-sesjonen.

Kl: 11:00

Sted: Sal A

Omnichannel - The Future of the Retail Store

Denne fagsesjonen er tilpasset deg som selger varer både via nett og butikk. Her fokuser vi både på sømløs kundeopplevelse og forbedringer av kjedenes forretningsmodeller. Her møter du den britiske retail-eksperten Cate Trotter og netthandelsdirektør Kjartan Danatt fra Ark.

Sesjonen arrangeres i samarbeid med Pearl Consulting. Les mer om omnichannel-sesjonen.

Pearl

Kl: 11:00

Sted: Sal B

Big Data and The Retail Revolution

Data, agortimer og kundesinnsikt har blitt en del av hverdagen for enhver kjede eller nettbutikk. Dette er sesjonen for deg som ønsker å lære mer om hvordan de beste netthandlerne nå går fra segmentering til personalisering. Her får du høre den verdenskjente kanadiske futuristen Doug Stephens sine tanker om viktigheten av kundedata. 

Det blir også paneldebatt med Kjartan Danatt  (omnichanneldirektør i Ark) og Hans Petter Hübert (teknolog og retailekspert) Paneldebatten ledes av den norske personaliseringseksperten Morten Krogh-Moe.  Han vil også selv hold et kort innlegg der han går gjennom de viktigste fagbegrepene ogutviklingen av faget de siste årene.

 

Sesjonen arrangeres i samarbeid med Sannsyn. Les mer om sesjonen.

sannsyn

Kl: 11:00

Sted: Auditoriet

The Future of E-Commerce Delivery

Hva er det som blir viktigst i årene fremover av droner, hjemlevering, selvkjørende transportkjøretøy, utlevering i butikk eller varelevering i bakluken på bilen til kunden? Svaret får du på NXT. Her får du rykende ferske tall fra en stor logistikkundersøkelse! I tillegg blir det intervju med Elkjøps netthandelsdirektør Filip Elverhøy.

 

Sesjonen arrangeres i samarbeid med Bring. Les mer om logistikksesjonen.

Bring

Kl: 11:00

Sted: Sal C

Lunsjsesjoner

Slik lykkes du globalt med din nettbutikk

DHL Express ser nærmere på den globale netthandelen og hvilke muligheter som finnes for norske selskaper som ønsker å selge utenfor Norges grenser.

 

Lunsjsesjonen arrangeres av DHL Express. Les mer om lunsjsesjonen med DHL.

 

DHL_logo

Kl: 12:00

Sted: Sal D

Headless
eCommerce

Storm Commerce gir deg innsikt i hva “headless ecommerce” er for noe og hvordan dette kan brukes for en smidigere og mer effektiv utviklingshverdag i din bedrift.

 

Lunsjsesjonen arrangeres av Storm Commerce. Les mer om lunsjsesjonen med Storm Commerce.

storm-commerce-logo

Kl: 12:00

Sted: Auditoriet