Keynote speaker på NXT 4.juni 2019

Silje Landevåg 

Silje Landevåg på NXT:

Om vekst og fremtidig suksess

Etter et par år som sulten og famlende gründer, knekte Silje Landevåg koden. 10 år etter starten kan Get Inspired se tilbake på en fantastisk omsetningsvekst. På NXT vil hun blant annet fortelle hva hun tror er det viktigste for fortsatt suksess.

 

Silje (34) er blitt et ettertraktet intervjuobjekt. Hun er like interessant for NRK som for KK. Alle vil vite mer om hvordan det var mulig å øke omsetningen med 140 millioner kroner på fire år fra 2014. Om veien fra kjøkkenbenken med boliglån og null kroner i utbytte til en bedrift med rundt 30 ansatte med 60 merkevarer for norske kvinner som handler på nett. Som hun sier:

 

– En suksessfaktor er at vi har en tydelig kundegruppe. Da er markedsføring enklere.

 

Om starten har hun selv sagt: Jeg var 24, sulten og naiv – en fin kombinasjon. Jobbmarkedet var tøft, og jeg hadde ingenting å tape på å prøve.

 

Underveis har bruk av sosiale medier har vært viktig. Der kommuniserer Get Inspired på en venninneaktig måte og lover varer ”pakket med kjærlighet”.

 

Flere ganger er Silje spurt om hvilke personlige evner hun har som gjør at det går så bra, og svarer:

 

Både kreative og strategiske egenskaper, gjennomføringsevne og flink til å finne dyktige medarbeidere. Og kanskje viktigst: Tobarnsmoren er ekstremt opptatt av egen tidsbruk.

 

– Den tiden jeg bruker på jobben skal føre meg til målet, derfor har jeg time for time planlagt og spør meg selv med jevne mellomrom «er dette noe som fører til målet, eller er det et sidespor?», har hun sagt i et intervju.

 

Get Inspired har utviklet en strømlinjeformet virksomhet med eget klesmerke. Pakkeflaskehalser omgås ved hjelp av robotteknologi,  og i fremtiden vil hyperpersonalisering være et viktig stikkord.

 

– Silje er rett og slett en av de etter hvert mange rockestjernene vi har i Norge av kvinnelige gründere, har Rolv Assev i StartupLab sagt.