Vi ønsker alle start-ups
velkommen til NXT

NXT er Norges største konferanse innen e-handel. Vi ønsker startups velkommen til konferansen og kan lokke med våre aller beste priser.

Talere fra hele
verden

På NXT har vi som mål å ha talere i verdensklasse (vårt program kan du lese mer om hvem som kommer). Konferanser med liknende nivå på talerlisten, tar gjerne tusenvis av kroner for sine billetter.

Unike nettverks-muligheter for nettgründere

På NXT deltar stort sett alle store norske nettbutikker og kjeder, samt landets fremste og mest fremgangsrike start-ups. Dette gjør NXT til en helt unik nettverksarena, enten du er på jakt etter nye kolleger, nye leverandører eller kanskje en mentor.

Slik får du gründerrabatt på NXT

Vi tilbyr gründere en svært gunstig billettpris (tusen takk til våre sponsorer som gjør det mulig!). Send et par linjer om om hvem du er og hvilken startup du jobber for, til nxt@ehandel.com. Om du kvalifiserer til å få gründerpris, så sender vi deg informasjon om hvordan du får vår gründerrabatt.


Det er vanskelig å lage helt eksakte regler for hva som er en startup, men for å gi deg et hint om hvem vi kan tilby gründerpris, så kan vi si at du trolig har holdt på i mindre enn 5 år og omsetter for under 10 millioner kroner. Om du derimot driver din startup ved siden av godt betalt fulltidsjobb, har tunge investorer i ryggen eller har har holdt på i mer enn 5 år, så er du antakelig ikke kvalifisert for gründerprisen. 


Om du er usikker på om du oppfyller kravene, er det bare å sende oss en e-post, så finner vi raskt ut av dette. Vi beklager den litt byråkratiske prosessen, men NXT er selv et lite gründerselskaper og vi har rett og slett ikke råd til å sponse vel bemidlede bedrifter med billetter til langt under vår kostpris.