Vi ønsker studenter velkommen til NXT!

Bli med på NXT og lær mer om e-handel og digitaliseringen av varehandelen. En unik mulighet til å lære mer om fremtidens handel – samtidig som du knytter nettverk hos fremtidige arbeidsgivere.


Vi gir selvsagt studenter en hyggelig rabatt på billettprisen. Dette kan du lese mer om lenger ned på nettsiden.

Talere fra hele
verden

Lei av de samme gamle foreleserne? Vi skjønner deg godt! På NXT har vi som mål å ha talere i verdensklasse. I vårt program kan du lese mer om hvem som kommer.

Unike nettverks-muligheter for studenter

På NXT deltar stort sett alle store norske nettbutikker og kjeder, samt landets fremste og mest fremgangsrike start-ups. Mange av disse selskapene er på desperat jakt etter unge og flinke folk som er opptatt av netthandel, digital markedsføring og innovasjon.

Slik får du studentrabatt

Vi tilbyr studenter en svært gunstig billettpris (tusen takk til våre sponsorer som har gjort dette mulig!). Send et par linjer om om hvem du er og hva du studerer til nxt@ehandel.com, så sender vi deg påmeldingslenken, Studenter betaler kun 995 kroner for dagspass, inkludert lunsj.

 

 

Vårt tilbud gjelder kun heltidsstudenter på Handelshøyskolen BI, Norges Handelshøyskole, NTNU, Høyskolen Kristiania, Treider Fagskoler og Høyskolen i Oslo. Om du ikke helt oppfyller kravene, men likevel mener du fortjener studentrabatt, send oss gjerne en e-post likevel (vi er ikke så strenge!).