Norges største messeområde

Mange av Norges fremste leverandører kommer til å stille ut i vårt messeområde på 

2000 kvadratmeter. Vi gjør oppmerksom på at vi har vært utsolgt for utstillerplass flere måneder i forveien helt siden oppstarten i 2016. Vi regner med at det samme skjer denne gangen, så ønsker du å stille ut, anbefaler vi at du tar kontakt så raskt som mulig med vår markedsavdeling (marked@ehandel.com).

NXT har blitt en stor og viktig møteplass for alle innen ehandel og handel i Norge. Det vil vi i Bring  både bidra til og være en del av, så vi gleder oss stort til 04.juni!

Unni Gjerde,
Bring

Også i år er Virke e-Handel stolt medarrangør av NXT. Ingen annen konferanse i Norge samler så mange digitale og kompetente hoder.  At NXT denne gangen går av stabelen på Oslo Spektrum, tilsier at det vil bli the best NXT ever!

Gerhard Anthun
Virke e-Handel

NXT er kanskje det viktigste arrangementet for Klarna Norge i 2019. På NXT får vi kontakt med våre kunder og vi kan presentere Klarna sine løsninger på en smoooth måte. 

Jens Koldenhof Rygg
Klarna

NXT er for oss i DHL Express et ypperlig sted for synlighet, møte nye og eksisterende kunder og bygge nettverk 

 

Terje Aarbog,
DHL Express

Vi på Jetshop ser NXT som et perfekt forum til å treffe både netthandlere og partnere som brenner for SaaS og for fantastiske kundereiser med flere touch points i mange kanaler

Rikard Andersson,
Jetshop

PayEx som del Swedbank er stolt hovedpartner av NXT og vi ser frem til å møte Nordens ledende e-handlere på en av Nordens største e-handelskonferanser. 

Cato Storm,
Head of Sales PayEx Norway

Kontakt oss

Ønsker du informasjon om våre sponsormuligheter, send en epost til marked@ehandel.com.