Disse møter du på NXT

På NXT har vi noen spesielt utvalgte talere på den store scenen. I tillegg har vi en rekke fageksperter som deltar på våre ulike fagsesjoner. Her er noen av de dyktige menneskene du får møte på NXT 30.mai:

Talere på den store scenen

Doug Stephens

Retail-futurist og forfatter

Doug Stephens fra Canada vil  snakke om hvordan teknologi, systemer og forbrukeratferd former fremtidens handel.

 

Cate Trotter

Britisk retail-ekspert

Den britiske trendeksperten Cate Trotter har hjulpet selskaper som Chanel, Lego og Marks & Spencer med innovasjon innen varehandel.

 

Simo Ahava

Webanalytiker

Ahava er lidenskapelig opptatt av webutvikling og analyse, og kommer til NXT for å dele sine tanker om hvordan webdata bør måles og brukes for å skape vekst på nett.

Ken Hughes

Ekspert innen forbrukeratferd

Ken Hughes er ikke bare en av verdens fremste innen forbrukeratferd, men også en svært ettertraktet foredragsholder vi er veldig glade for at kommer til NXT!

L-J Jarnheimer

Styreleder i bl.a Ikea og Qliro Group

Jarnheimer er styreleder bl.a i interiørgiganten, Ikea, nettskonsernet Qliro Group og mediegiganten Egmont som alle satser hardt på e-handel. Han har også erfaring fra flere Kinnevik-eide selskaper, samt H&M der han stod bak det legendariske retail-konseptet Galne Gunnar. Jarnhaimer er en av Nordens aller mektigste næringslivsledere, men tro ikke at han er en helt vanlig toppleder.

Terje Aarbog

Adm.dir i DHL Express

Få vet mer om hvordan norsk netthandel internasjonaliseres enn Terje Aarbog som leder DHL Express her i Norge. Daglig ser han hvordan pakkene strømmer til Norge fra alle verdenshjørner, men også hvordan stadig flere norske selskaper satser utenlands. 

 

Tepfers & Davidsen

Teknologer

Camilla AC Tepfers er gründer og partner i inFuture. Du møter henne på scenen sammen med Claude Marie Davidsen, leder TINE IKT Digital. Duoen har jobbet med netthandel i over 20 år og har sammen blant annet forfattet boken “Elektronisk handel: fra buzz til biz” (2002). 

Isabella Löwengrip

Fra blogger til serieentreprenør

Löwengrip har gått fra å være en av Nordens aller mest kjente rosabloggere til å bli en høyt respektert forretningskvinne med stor interesse for digitale medier og e-handel. Hennes selskaper omsetter i dag for mer enn 100 millioner kroner.

I tillegg får du møte disse på våre fagsesjoner

Morten Krogh-Moe

Teknolog og gründer i Sannsyn

Morten Krogh-Moe leder teknologiselskapet Sannsyn. DU møter ham på fagsesjonen om big data og crm.

Doug Stephens

Futurist og ekspert på big data

En av verdens fremste retail-futurister blir å finne på vår fagsesjon om big data og crm.

Cate Trotter

Retail-ekspert

Kanskje Storbritannias fremste ekspert på kanalsamspill og omnichannel-stratgier. Du møter henne på vår omnichannel-sesjon.

Simo Ahava

Webanalytiker

Det Simo Ahava ikke kan om webanalyse og konverterings-optimalisering er ikke verdt å vite. Du møter ham på vår CRO-sesjon..

Talia Wolf

Talia Wolf

Gründer av GetUplift

Lær hvordan Talia øker selskapers konverteringsrater med 10 gangeren ved å virkelig sette seg inn i hva som driver besøkernes følelser, for så å vise disse følelsene på nettstedet.

Anton Johansson

Anton Johansson

Svensk e-handelsprofil

Leder lunsjsesjonen med Storm, Commerce der han hjelper deg å forstå den nyeste netthandelsstrenden “Headless eCommerce”. Svensk entreprenør og netthandelsekspert som står bak bloggen fyranyanser.se og Sveriges største podcast om e-handel (Ehandelspodden). Investerer i startups og driver webbyrået Grebban.

Joel Falck

Gründer i nettbutikken KitchenTime

Joel Falck er administrerende direktør og medgründer av den raskt voksende nettbutikken KitchenTime. Du møter ham på lunsjsesjonen med Storm Commerce.

Doug Stephens

Futurist og ekspert på big data

En av verdens fremste retail-futurister blir å finne på vår fagsesjon om big data og crm.

Oslo
Kongressenter 24.mai 2018

Internasjonale retail-eksperter på scenen. Stort messeområde. Awards. MeetUp. Båttur i Oslofjorden.