Praktisk informasjon om NXT

Har du spørsmål angående konferansen NXT er det enkleste å sende en e-post til

nxt@ehandel.com, så svarer vi så fort vi kan og garantert innen 24 timer.

Billetter

I 2017 ble NXT utsolgt. Vi forventer det samme i 2018. Om du har spørsmål vedrørende din påmelding, send en epost til nxt@ehandel.com.

 

Du trenger ikke noen fysisk billett til konferansen. Alle som er påmeldt får utdelt deltakerkort med sitt navn påtrykket ved ankomst på konferansedagen.

 

Journalister som ønsker å dekke konferansen kan søke om presseakkreditering ved å sende en e-post til nxt@ehandel.com. Merk din e-post med “Akkreditering”.

Hotell

I fjor var alle hoteller i Oslo fulle i forbindelse med NXT på grunn av en rekke konferanser i byen. For å sikre våre gjester overnatting, har vi inngått en avtale med Hotell Børsparken som ligger 4 minutters gange fra konferansen.

 

Enkeltrom: 1 250 NOK m/ mva, inkl frokost

Dobbeltrom: 1 350 NOK m/ mva pr natt (dette er da pris for to personer på ett dobbeltrom)

 

For booking: Send mail til co.borsparken@choice.no og oppgi bookingnummer 1020GR010255. Eller du kan ringe inn bestilling til +47 22 47 17 17.

Info som trengs:

– Fornavn og etternavn
– Ankomst- og avreisedato
– Romtype (enkel eller dobbel)
– Mobilnummer
– Kredittkortnummer – Kredittkort gyldig til dato/måned

Disse deltar på NXT

NXT er en konferanse for alle som er opptatt av fremtidens handel og i hovedsak de som jobber med netthandel eller kanalsamspill.

 

Majoriteten av de som er påmeldt jobber i en nettbutikk eller kjede som jobber mot forbrukersegmentet. I tillegg er det en del som jobber med varehandel innen B2B og en del investorer.

 

Mens de fleste konferanser i Norden i hovedsak tiltrekker seg leverandører, kommer våre deltakere i hovedsak fra de handelsvirksomhetene som nå står overfor en digital transformasjon. Her kan du lese mer om hvem som deltar på NXT.

Sponsormuligheter

Vi har et mer enn 1000 kvadratmeter stort messeområde der Norges fremste bedrifter innen netthandel og digitalisering stiller ut. 

 

Messeområdet er utsolgt 2018, akkurat som i 2016 og 2017.

 

Vi har imidlertid noen gode kvantumsrabatter på billetter om dere kunne tenke dere å ta med ledergruppen, kunder eller samarbeidspartnere på konferansen. Send en  e-post til marked@ehandel.com om du ønsker mer informasjon.

Her finner du Oslo Kongressenter

Oslo Kongressenter ligger midt i Oslo sentrum, i gangavstand fra Jernbanetorget og Stortinget T-banestasjon. 

 

Adressen er Youngs gate 21, midt på Youngstorget. Torsdag 24.mai 2018 vil konferanseområdet være godt merket også på utsiden.

Arrangør

Det er Kunnskapshuset Netthandel.no AS som arrangerer NXT og har der 

fulle og hele faglige og juridiske ansvaret for arrangementet. 

 

Vi har fått med oss Virke E-Handel som medarrangør, mens 

byrået Right Brain hjelper oss med eventplanning, teknologi og markedsføring.