Program for NXT 4.juni 2019

Velkommen til NXT – The Transformation of Retail som er Norges største konferanse innen e-handel og retail. Her ser du programmet for årets konferanse:

07:45

Velkommen til Oslo Spektrum

Dørene åpnes kl 7:45

Kom tidlig for å unngå kø. Vår medarrangør Virke E-Handel spanderer frokost på de som er tidlig ute.

08:45 - 9:00

Innledning

Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke

Ivar Horneland Kristensen er ny administrerende direktør i Virke, hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen. Virke er stolt medarrangør av NXT 2019, og har gleden av å åpne konferansen. Virke-sjefen vil tegne noen linjer i utviklingen av fremtiden handel, og snakke om betydningen av møteplasser som NXT.

09:00 - 09:30

Personalisering og CRO

Benjamin Gundgaard, forfatter og netthandelsekspert

Gundgaard er forfatter av boken Smartphone E-commerce som har blitt en bestselger over store deler av verden. På NXT vil Gundgaard dele noen av sine beste tips. [English]

09:30 - 10:00

Bring - The Future of Retail

TBA

TBA

10.00 - 10:30

How To Compete Against The Big Fish

Mogens Møller, gründer Sleeknote og netthandelsekspert​

Du kan ikke konkurrere med store fisker som Amazon og Zalando på verken pris, levering, utvalg, returbetingelser eller brukervennlighet. Hvordan kan da din nettbutikk overleve? Danske Mogens Møller gir deg svaret. Han er CEO og gründer av Sleeknote, i tillegg til å være ekspert på brukervennlighet på nett og en ettertraktet foredragsholder over hele Europa. [English]

Pause

Bruk pausen til å mingle i vårt store messeområde

11:00 - 12:00

Velg blant 5 fagsesjoner

To Be Announced

Sted: Hovedscenen

Sesjonssponsor

To Be Announced

Sted: Sal B1

Sesjonssponsor

To Be Announced

Sted: Sal B1

Sesjonssponsor

To Be Announced

Sted: Sal Øst

Sesjonssponsor

To Be Announced

Sted: Sal Vest

Sesjonssponsor:

12:00 - 12:50

Lunsj med faglig innhold

Noe godt å spise og noe nytt å lære

Bruk lunsjen til å bli kjent med markedets fremste leverandører i vårt store messeområde eller bli med på en lunsjsesjon med en av våre sarmarbeidspartnere. 

12:50 - 13:20

TBA

TBA

TBA 

13:20 - 13:50

Digital communication: how to maximise brand awareness and sales in a tech driven environment

Isabella Löwengrip & Pingis Hadenius

Møt den profilerte forretningsduoen Isabella Löwengrip og Pingis Hadenius og hør hvordan de jobber for å lykkes på et stadig mer internasjonalt marked. [English]

13:50 - 14:20

Hyperpersonalisering er fremtiden! Hvordan beholde personligheten fra liten til stor bedrift?

Silje Landevåg, gründer av Get Inspired

Silje Landevaag er gründer av nettbutikken Get Inspired. På NXT vil hun avsløre hvordan de skaper sin utrolige vekst på nett, hvordan de jobber med merkevaren og hva som er målene deres fremover. Du får også høre hvordan den rutinerte nettbutikk-gründeren tror at man bør drive retail i fremtiden.

Pause

Bruk pausen til å mingle i vårt store messeområde

14:45 - 15:15

PayEx

TBA

TBA

15:15 - 15:45

Digital innovation networks

Robin Teigland, professor og innovasjonsekspert

Teigland er professor i bedriftsøkonomi ved Chalmers Tekniske høyskole i Göteborg. Strategi, teknologi, innovasjon og entreprenørskap er særlig det som opptar den karismatiske forskeren. [English]

15:45 - 16:15

Extreme Customer Centricity In A Networked World

Nancy Rademaker, innovasjonsekspert

Som ekspert på ekstrem kundeorientering hjelper Nancy Rademaker sine kunder med å bruke de nyeste forretningsmodellene og den nyeste teknologien for å lykkes på et stadig tøffere marked. [English]

16:15 - 16:30

Vi avslutter dagen

Vi oppsummerer raskt dagen og trekker ut i mingleområdet for litt forfriskninger og en hyggelig prat med nye og gamle bekjentskaper.

16:30 - 17:30

NXT MeetUp

Gratis for alle konferansedeltakere

Vi samles i messeområdet for noe godt i glasset og litt mingling før noen av oss runder av dagen, mens andre gjør seg klare for båttur og en uforglemmelig opplevelse. Gratis for alle konferansedeltakere. Ingen påmelding nødvendig.

19:30 - 23:00

Båttur

Vakre og solfylte Oslofjorden

Sammen med vår hovedsponsor PayEx har vi leid en stor seilbåt som tar oss ut i Oslofjorden for mingling, reker og noe godt i glasset. Oppmøte kl 19:30 på Aker Brygge. Avreise eksakt kl 20:00. Vi er tilbake på samme sted ca kl 23:00. Se info om båtturen.

23:00 - 02:00

Afterparty

Utestedet Uvisst i Tordenskioldsgate 11

Det formelle opplegget avsluttes, men vi gir oss ikke der. Vi fortsetter festen på utestedet Uvisst i Tordenskioldsgate 11. Gratis inngang. Hyggelige priser på «husets» drikke.

8+ timer med inspirasjon

15+ fantasiske
talere