Program for NXT 4.juni 2019

Velkommen til NXT – The Future of Retail som er Norges største konferanse innen e-handel og retail. Her ser du programmet for årets konferanse:

07:45

Velkommen til Oslo Spektrum

Dørene åpnes kl 7:45

Kom tidlig for å unngå kø. Vår medarrangør Virke E-Handel spanderer frokost på de som er tidlig ute.

08:45 - 9:00

Innledning

Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke

Ivar Horneland Kristensen er ny administrerende direktør i Virke, hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen. Virke er stolt medarrangør av NXT 2019, og har gleden av å åpne konferansen. Virke-sjefen vil tegne noen linjer i utviklingen av fremtiden handel, og snakke om betydningen av møteplasser som NXT.

09:00 - 09:30

Personalisering og CRO

Benjamin Gundgaard, forfatter og netthandelsekspert

Gundgaard er forfatter av boken Smartphone E-commerce som har blitt en bestselger over store deler av verden. På NXT vil Gundgaard dele noen av sine beste tips. [English]

09:30 - 10:00

Hvor viktig er egentlig kundereisen?

Cato Storm, Head of Sales PayEx Norway

Hvor viktig er egentlig kundereisen? Mange aktører snakker om kundereisen, men hva innebærer dette for deg som netthandels / mobil handelssted? Hvilken impact vil det ha for dine tekniske løsninger å legge til rette for en enkel, trygg og forutsigbar kundereise? Hva skal til for at du kan kalle dine kunder stamkunder?

10.00 - 10:30

How To Compete Against The Big Fish

Mogens Møller, gründer Sleeknote og netthandelsekspert​

Du kan ikke konkurrere med store fisker som Amazon og Zalando på verken pris, levering, utvalg, returbetingelser eller brukervennlighet. Hvordan kan da din nettbutikk overleve? Danske Mogens Møller gir deg svaret. Han er CEO og gründer av Sleeknote, i tillegg til å være ekspert på brukervennlighet på nett og en ettertraktet foredragsholder over hele Europa. [English]

Pause

Bruk pausen til å mingle i vårt store messeområde

11:00 - 12:00

Velg blant 5 fagsesjoner

Giving consumers superpowers!

Sted: Hovedscenen

Sesjonssponsor

PSD2 og 3D Secure 2.0

Sted: Blåsal 1

Sesjonssponsor

Den digitale Transformasjonen i Retail

Sted: Blåsal 2

Sesjonssponsor

Thomas Aastebøl, Braasport vil snakke om deres reise

Sted: Sidescenen Øst

Sesjonssponsor

The Future of Ecommerce Delivery

Sted: Sidescenen Vest

Sesjonssponsor:

12:00 - 12:50

Lunsj med faglig innhold
Power up your Potential with DHL Express

Johan Wahnström, Sales Manager DHL Express

Lunsj-sesjonen “Power up your Potential – take e-commerce to the next level”, som er sponset av DHL Express tar plass i Blåsal 1 mellom 12.00 og 12.50. Det serveres VIP-lunsj under sesjonen og det finnes også et begrenset antall plasser, så det er førstemann til mølla som gjelder (ingen forhåndsregistrering nødvendig).  Lunsj serveres også i messeområdet.

12:50 - 13:20

Fast-fashion, today's industry challenges vs tomorrow's insights

Pouya Boland, CEO & Co-founder of Chiquelle

Pouya vil i dette foredraget snakke om Chiquelle’s fast-fashion konsept, utfordringer i bransjen & tradisjonelle selskaper versus netthandelsselskaper innen fast-fashion samt nye måter å markedsføre på: Influencere, micro influencere, samling med influencere, pop-up butikker og utvidet virkelighet.  

13:20 - 13:50

Vekst og lønnsomhet gjennom fjerning av painpoints

Rune Garborg, sjef for Vipps siden lansering i 2015

Vipps har ikke bare blitt et verb, men har også blitt kåret til den mest anbefalte merkevaren i Norge i 2018. App’en har nesten 3,5 millioner brukere, og er nå i gang med å gå fra en ren vennebetalingstjeneste til en betalingstjeneste for bedrifter. Rune Garborg skal fortelle om fremtidens betalingsløsninger, og hvordan de jobber for å utvikle disse.

13:50 - 14:20

Hyperpersonalisering er fremtiden! Hvordan beholde personligheten fra liten til stor bedrift?

Silje Landevåg, gründer av Get Inspired

Silje Landevaag er gründer av nettbutikken Get Inspired. På NXT vil hun avsløre hvordan de skaper sin utrolige vekst på nett, hvordan de jobber med merkevaren og hva som er målene deres fremover. Du får også høre hvordan den rutinerte nettbutikk-gründeren tror at man bør drive retail i fremtiden.

Pause

Bruk pausen til å mingle i vårt store messeområde

14:45 - 15:15

Hvordan gjøre hjemlevering til et av dine fremste konkurransefortrinn!

Roger Holthe Olsen, medgründer og daglig leder i Dyrekassen.no

Roger er medgründer av nettbutikken Dyrekassen.no som selger og leverer alt man trenger til katt og hund rett hjem på døren. En kritisk suksessfaktor for selskapet er at  hjemlevering er standard, og ikke en luksus man unner seg en gang i blant. 

Det handler om å bygge den aller beste kundereisen, og å gi kunden en så god totalopplevelse at de kommer tilbake til deg gang etter gang. Dette gjelder hele veien fra den digitale kundereisen starter til varene leveres helt hjem på kundens dør. Roger mener økt hjemlevering vil være avgjørende for at e-handelen i Norge både skal utvikle seg videre og kunne være konkurransedyktige mot den økende konkurransen fra utenlandske aktører. Han vil dele av Dyrekassens erfaringer og perspektiver rundt logistikk og hjemlevering.

Sponset av

15:15 - 15:45

Digital innovation networks

Robin Teigland, professor og innovasjonsekspert

Teigland er professor i bedriftsøkonomi ved Chalmers Tekniske høyskole i Göteborg. Strategi, teknologi, innovasjon og entreprenørskap er særlig det som opptar den karismatiske forskeren. [English]

15:45 - 16:15

Extreme Customer Centricity In A Networked World

Nancy Rademaker, innovasjonsekspert

Som ekspert på ekstrem kundeorientering hjelper Nancy Rademaker sine kunder med å bruke de siste forretningsmodellene og den nyeste teknologien til og lykkes på et stadig tøffere marked. [English]

16:15 - 16:40

NXT Awards

Utdeling av netthandelsprisene i samarbeid med Bring samt utdelning av NXT Nordic – Profile of the year 2019

16:40 - 17:30

NXT MeetUp

Gratis for alle konferansedeltakere

Vi samles i messeområdet for noe godt i glasset og litt mingling før noen av oss runder av dagen, mens andre gjør seg klare for båttur og en uforglemmelig opplevelse. Gratis for alle konferansedeltakere. Ingen påmelding nødvendig.

19:30 - 23:00

Båttur

Vakre og solfylte Oslofjorden

Sammen med vår hovedsponsor PayEx har vi leid en stor seilbåt som tar oss ut i Oslofjorden for mingling, reker og noe godt i glasset. Oppmøte kl 19:30 på Aker Brygge. Avreise eksakt kl 20:00. Vi er tilbake på samme sted ca kl 23:00. Se info om båtturen.

23:00 - 02:00

Afterparty

Utestedet Uvisst i Tordenskioldsgate 11

Det formelle opplegget avsluttes, men vi gir oss ikke der. Vi fortsetter festen på utestedet Uvisst i Tordenskioldsgate 11. Gratis inngang. Hyggelige priser på «husets» drikke.

8+ timer med inspirasjon

15+ fantasiske
talere